Wij schenken de lekkerste biertjes…

In ons proeflokaal kunt u genieten van onze heerlijke bieren. Wij schenken enkel de bieren die bij ons gebrouwen worden. Dit zijn dus alle bieren van De Brouwschuur, maar ook van de andere brouwerijen die bij ons brouwen. De keuze is zeer gevarieerd en wisselt van samenstelling, voor ieder wat wils en altijd wat nieuws!

We hanteren een vrije inloop, dus iedereen is welkom, ook zonder afspraak.

Proeverijen en rondleidingen

Tevens kunt u bij ons terecht voor proeverijen en rondleidingen. Zie hiervoor het formulier op deze pagina.
Bij een proeverij krijgt u eerst een welkomstdrankje (natuurlijk een biertje uit onze selectie). Hierna krijgt u vier zorgvuldig uitgekozen bieren en natuurlijk de uitleg die er bij hoort. Ergens gedurende de vier proefglazen wordt u opgehaald voor een rondleiding door de brouwerij. Hier krijgt u tekst en uitleg van het pand, de brouwerij en het proces. Voor een proeverij met rondleiding kunt u ongeveer 2,5 uur uittrekken.

De prijzen

Voor een rondleiding zijn de minimale kosten € 37,50: voor een groep groter dan 5 personen kost de rondleiding € 7,50 per persoon. Een bijbehorende proeverij kan per persoon afgenomen worden. Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u ons mailen!

Locatie en bereikbaarheid

Onze brouwerij met aangesloten proeflokaal bevindt zich op een uiterst toegankelijke locatie. Dichtbij het centrum van Weert en slechts 2 minuten lopen vanaf het NS station.

Route met Google Maps

Meer info of een proeverij boeken?

Wil je gezellig met vrienden of collega’s komen proeven? Stuur een e-mail naar: proeflokaal@debrouwschuur.nl en wij nemen contact met je op.