Wij schenken de lekkerste biertjes…

…en nog veel meer!

Naast een rondleiding in de brouwerij onder begeleiding van een gids en verschillende proeverijen, kan er nog veel meer in het Proeflokaal.

Op de bonnefooi

Gedurende openingstijden kun je altijd gewoon binnenlopen voor een heerlijk speciaalbiertje of iets anders; we hebben namelijk veel meer dan alleen bier; een lekker wijntje, fris, koffie, thee of alcoholvrij hebben we altijd in huis. En ook al ben je geen bierdrinker; iedereen die bij ons werkt is een bierkenner en is ervan overtuigd dat we ook jou een lekker biertje kunnen serveren! Advies staat bij ons centraal.

Proeverijen

Wij bieden verschillende proeverijen aan van de tap en uit de fles. Deze kunnen van 3 tot 10 stuks in verschillende maten samengesteld worden voor een groep; precies zoals je hem zelf zou willen. Hier kunnen we ook bijpassende kazen of borrelplanken serveren. Proeverijen zijn mogelijk te reserveren, maar niet verplicht.

Brouwerijbezoek

Het is bij ons mogelijk om een brouwerijbezoek onder begeleiding van een gids te plannen met een bijpassende proeverij. De proeverij gaat door tijdens de rondleiding; naar ketels vol bier staren, luisteren naar hoe bier gemaakt wordt met lege handen is volgens ons geen optie. De rondleiding kost minimaal € 37,50, vanaf 5 personen wordt de prijs € 7,50 per persoon. De bijpassende proeverij van 4 stuks á 18cl toevoegen kost € 10,- per persoon. Een brouwerijbezoek moet gereserveerd worden; Neem contact met ons op!

Lekkere gerechtjes

Hoe lekker is het om bij een heerlijk biertje een lekker bijpassend gerecht te mogen nuttigen? Wij weten als geen ander onze bieren te combineren met gerechten, gemaakt met of bijpassend bij het te proeven biertje. Op onze menukaart staan kleine gerechtjes, gemaakt om meer te kunnen proeven op een avond. Natuurlijk kun je dit maaltijdvullend maken door er meer te bestellen, eventueel met bijpassend bier! Ook serveren we planken om te delen; niets is leuker dan een borrel met een tafel vol lekkers.

Klik hier voor de menukaart!

Meer info?

Neem dan contact op via:

proeflokaal@weerterstadsbrouwerij.nl!

Telefoon: 06 – 19 44 24 90

of loop even gezellig binnen!