“Kot-j es aan, heej èsj gezellig!”

Iedereen is welkom in ons proeflokaal! Van lekker op een bank neerploffen tot aan de bar zitten en even bijkletsen met de lokale barpsycholoog; bij ons kan het allemaal. En dat met een heerlijk speciaalbiertje.

Alle bieren op onze kaart, een kleine 100, worden allemaal gebrouwen in de nastgelegen brouwerij van de Weerter Stadsbrouwerij. Uiteenlopend van smaak, hebben we voor ieder wat wils. Wij zijn ervan overtuigd dat we voor iedereen een lekker biertje hebben, ook al lusten ze in eerste instantie helemaal geen bier! Al onze medewerkers zijn stuk voor stuk bierliefhebbers en staan te popelen om advies te geven over onze bieren.

In ‘t proeflokaal hebben we verschillende mogelijkheden; van een simpele proeverij tot een volledig verzorgd bedrijfsuitje.

Bekijk hier al onze mogelijkheden!

Locatie en bereikbaarheid

Proeflokaal de Weerter Stadsbrouwerij ligt tegen de brouwerij aan en bevindt zich op een uiterst toegankelijke locatie. Dichtbij het centrum van Weert en slechts 2 minuten lopen vanaf het NS station. Tevens is er bij het naastgelegen Q-park voldoende parkeerplek, indien u met de auto wilt komen.

Route met Google Maps

Meer info of een proeverij boeken?

Wil je gezellig met vrienden of collega’s komen proeven? Stuur een e-mail naar: proeflokaal@weerterstadsbrouwerij.nl en wij nemen contact met je op.

Openingstijden Proeflokaal

Donderdag: 13:00 – 23:00
Vrijdag: 13:00 – 23:00
Zaterdag: 13:00 – 23:00
Zondag: 13:00 – 22:00

Voor groepen op afspraak ook andere dagen geopend